Hoe activeer ik mijn product op Steam?

1.  Registreer een account

Ga naar Steampowered.com en klik rechtsboven op 'inloggen'. Klik daarna op 'registreren' in het midden van je scherm om je account te creëren.

2. Download Steam

Klik op de groene knop 'Steam installeren'. Installeer Steam en login met je account.

3. Klik in Steam bovenin je scherm op 'Activeer een product op Steam'

4. Open de bevestigingsmail die je hebt ontvangen van Startselect en kopieer de code in het 'Product Code' veld.

5. Bevestig de code en installeer het spel

6. Je kan je games bekijken door op 'Bibliotheek' te klikken

7. Nadat de download voltooid is, kan je het spel starten!

Bezoek Startselect Nederland!

Je bezoekt momenteel Startselect Nederland.
Wij leveren deze producten die je wilt bestellen op Startselect alleen te Nederland.

Indien je iets wilt bestellen vanuit Verenigde Staten, bezoek dan https://startselect.com/us-en. Ja, ik wil mijn regio kiezen
Selecteer je land en taal:
  • België
  • Bulgaria
  • Croatia
  • Cyprus
  • Czech Republic
  • Denmark
  • Deutschland
  • España
  • Estonia
  • France
  • Great Britain
  • Greece
  • Hungary
  • Ireland
  • Italia
  • Latvia
  • Lithuania
  • Luxembourg
  • Malta
  • Nederland
  • Norway
  • Österreich
  • Poland
  • Portugal
  • Romania
  • Schweiz
  • Slovakia
  • Slovenia
  • Suomi
  • Sverige
  • English
  • Français
  • Nederlands
  • English
  • English
  • English
  • English
  • English
  • Deutsch
  • English
  • Español
  • English
  • English
  • Français
  • English
  • English
  • English
  • English
  • English
  • Italiano
  • English
  • English
  • English
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • English
  • Nederlands
  • English
  • English
  • Norwegian
  • English
  • Deutsch
  • English
  • Português
  • English
  • English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • English
  • English
  • English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Svenska
  • English
Je landkeuze zorgt ervoor dat we je de juiste producten en betaalmethodes kunnen bieden. Zorg dat dit overeenkomt met het land van de account(s) waarop je het product wilt inwisselen.