Ben je je wachtwoord vergeten?

Ben je je wachtwoord van jouw Startselect account vergeten? Geen probleem. In onderstaande stappen kun je je wachtwoord simpel opnieuw aanvragen.
  • Ga naar het inlog scherm van Startselect en klik op Wachtwoord vergeten?
  • Vul jouw e-mailadres in en klik op E-mail sturen (als je e-mailadres bij ons bekend is, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail).
  • Klik op de link in de e-mail
  • Vul in het nieuwe scherm je E-mailadres en het gewenste nieuwe wachtwoord in. Klik hierna op Reset wachtwoord.
  • Je wachtwoord is gereset en je kunt nu opnieuw inloggen.

Was dit artikel nuttig?

Bezoek Startselect Nederland!

Je bezoekt momenteel Startselect Nederland.
Wij leveren deze producten die je wilt bestellen op Startselect alleen te Nederland.

Indien je iets wilt bestellen vanuit Verenigde Staten, bezoek dan https://startselect.com/us-en. Ja, ik wil mijn regio kiezen
Selecteer je land en taal:
  • Österreich
  • Australia
  • België
  • Bulgaria
  • Croatia
  • Cyprus
  • Czech Republic
  • Denmark
  • Deutschland
  • España
  • Estonia
  • France
  • Greece
  • Hungary
  • Ireland
  • Italia
  • Latvia
  • Lithuania
  • Luxembourg
  • Malta
  • Nederland
  • Norway
  • Poland
  • Portugal
  • Romania
  • Schweiz
  • Slovakia
  • Slovenia
  • Suomi
  • Sverige
  • United Kingdom
  • English
  • Deutsch
  • English-Australia
  • English
  • Français
  • Nederlands
  • English
  • Bulgarian
  • English
  • English
  • English
  • Czech
  • English
  • Danish
  • Deutsch
  • English
  • Español
  • English
  • English
  • Français
  • English
  • English
  • Greek
  • English
  • Hungarian
  • English
  • Italiano
  • English
  • English
  • English
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • English
  • Nederlands
  • English
  • English
  • Norwegian
  • English
  • Polish
  • Português
  • English
  • English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • English
  • English
  • Slovak
  • English
  • Slovenian
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Svenska
  • English
  • English
Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door
Je landkeuze zorgt ervoor dat we je de juiste producten en betaalmethodes kunnen bieden. Zorg dat dit overeenkomt met het land van de account(s) waarop je het product wilt inwisselen.
<% modals.sendAsGift.messageCharactersLeft() %> Aantal tekens resterend

Startselect App

GRATIS - in de App Store GRATIS - op Google Play