Beställning ej mottagen

Dina beställningar finns alltid tillgängliga via ditt Startselect-konto.

För att komma åt din beställning måste du först ha ett aktiverat konto.
Du kan inte få tillgång till din köphistorik om du har ett gästkonto.

För att skapa eller få tillgång till ditt konto klickar du på "Logga in" högst upp till höger på vår hemsida.
Du kan då välja att antingen logga in med dina uppgifter om du har ett konto eller skapa ett konto genom att klicka på fliken "Registrera".

När du har loggat in kan du komma åt din beställningshistorik (se nedan).

När beställningen har mottagits kan du se "Slutförd" bredvid beställningen.
För att komma åt din beställning klickar du på beställningsnumret (Order ID).

Din kod kommer då att synas under produktdetaljer.
Klickar du på koden kopieras den automatiskt till dina urklipp.
Klickar du på ”Lös in kod” kommer du till sidan där din produkt kan aktiveras (till exempel Steam eller Xbox eller PlayStation).

Välkommen till Startselect Sverige!

Just nu är du på Startselect Sverige.
Vill du gå tillbaka till Startselect United States. Ja, låt mig välja region
Välj ditt land och språk:
  • België
  • Bulgaria
  • Croatia
  • Cyprus
  • Czech Republic
  • Denmark
  • Deutschland
  • España
  • Estonia
  • France
  • Great Britain
  • Greece
  • Hungary
  • Ireland
  • Italia
  • Latvia
  • Lithuania
  • Luxembourg
  • Malta
  • Nederland
  • Norway
  • Österreich
  • Poland
  • Portugal
  • Romania
  • Schweiz
  • Slovakia
  • Slovenia
  • Suomi
  • Sverige
  • English
  • Français
  • Nederlands
  • English
  • English
  • English
  • English
  • English
  • Danish
  • Deutsch
  • English
  • Español
  • English
  • English
  • Français
  • English
  • English
  • English
  • English
  • English
  • Italiano
  • English
  • English
  • English
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • English
  • Nederlands
  • English
  • English
  • Norwegian
  • English
  • Deutsch
  • English
  • Polish
  • Português
  • English
  • English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • English
  • English
  • English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Svenska
  • English
Your country selection will ensure that we offer the correct products and payment methods. Please ensure that it corresponds to your country and to the account(s) on which you are planning to redeem the product.