Google Play-koder

Nedenfor ser du en oversikt over de vanligste feilmeldingene og den tilsvarende løsningen.

Det kan være at du har skrevet inn feil kode eller at koden er ugyldig. Prøv igjen, eller les mer om problemet.

Hvorfor ser jeg denne meldingen?

Det kan være at du har skrevet inn feil kode.

Hvordan løser jeg dette?

Kopier og lim inn Google Play-koden som vi sendte deg for å unngå skrivefeil, og ikke bruk mellomrom eller bindestreker når du skriver inn koden.

Instruksjoner

Løs inn koden på https://play.google.com/store?code eller på Google Play-appen på enheten din.
Prøv å løs inn koden på Play.google.com eller gjennom Google Play Store på enheten din.

Koden er allerede løst inn.

Hvorfor ser jeg denne meldingen?

Sørg for at du er logget på den samme kontoen du brukte når du løste inn koden

Hvordan løser jeg dette?

Hvis du har flere Google Play-kontoer, må du sjekke om du har løst inn koden med en annen konto.

Instruksjoner

Klikk på lenken nedenfor hvis du ønsker mer informasjon om hvordan du bytter kontoer på mobilenheter eller PC:
https://support.google.com/googleplay/answer/2521798#switch

Feil ved innløsning av kode. Feilkode: BM-RGCH-06.

Hvorfor ser jeg denne meldingen?

Denne feilmeldingen er relatert til fakturainformasjonen for Google Play-kontoen din. Regionen til koden stemmer ikke overens med regionen for kontoen din.

Hvordan løser jeg dette?

Du må oppdatere innstillingene for region/adresse for Google Play-kontoen din.

Instruksjoner

• Gå til pay.google.com.
  • Klikk på «Innstillinger» til venstre på siden.
  • Sjekk «Land»-seksjonen, og sørg for at landet samsvarer med landet på gavekortet.

Hvis du må endre bo- eller fakturaadresse, ber vi deg følge instruksjonene i lenken nedenfor:
https://support.google.com/pay/answer/7644076?visit_id=636880806123884338-2340916823&rd=1