FIFA-poeng vises ikke

Har du løst inn en kode for FIFA-poeng på PlayStation- eller Xbox-konsollen din, men kan ikke se poengene på FUT-kontoen din?

Vær oppmerksom på at du må logge inn med FUT-kontoen din på konsollen for at poengene skal vises. Spillsaldoen din burde da være oppdatert.
Det kan også ta litt tid før poengene vises på FUT-kontoen din. Ifølge EAs feilsøkingsforumer kan det ta opptil 24–48 timer.

Hvis poengene fortsatt ikke vises på kontoen din etter denne manipuleringen, anbefaler vi at du lukker og åpner FUT på nytt to ganger for å se om dette «driver frem» poengene.

Hvis dette ikke hjelper, er det ikke stort annet å gjøre enn å være litt tålmodig!