Bestilling ikke mottatt

Bestillingene dine er alltid tilgjengelige via Startselect-kontoen din.

For å få tilgang til bestillingen din må du først ha en aktivert konto.
Du får ikke tilgang til kjøpshistorikken din hvis du bruker en gjestekonto.

For å opprette en konto eller få tilgang til kontoen din må du klikke på «Logg inn» øverst til høyre på hjemmesiden vår.
Du kan da logge inn med innloggingsdetaljene dine hvis du har en konto, eller opprette en konto ved å klikke på fanen «Registrer deg».

Så snart du har logget inn har du tilgang til bestillingshistorikken din (se nedenfor).

Når bestillingen er gjennomført, vil det stå «Fullført» ved siden av bestillingen.
Klikk på bestillingsnummeret (bestillings-ID-en) for å se bestillingen din.

Koden din blir da synlig under produktdetaljer.
Ved å klikke på koden blir den automatisk kopiert til utklippstavlen inn.
Ved å klikke på «Løs inn kode» omdirigeres du til siden for plattformen der produktet ditt kan aktiveres (f.eks. Steam, Xbox eller PlayStation).