Ordrehistorik

Vil du gerne se alle dine ordrer på Startselect, eller har du mistet koden til en ordre og vil gerne se den igen? I denne artikel forklarer vi præcis, hvordan du kan gøre det, for kunder med eller uden Startselect-konto.

Denne artikel indeholder følgende oplysninger:

Anmodning om en ordrehistorik uden en Startselect-konto
Hvis du ikke har en Startselect-konto, men stadig gerne vil se dine ordrer, er det ikke noget problem. Følg nedenstående trin for at se din ordrehistorik.
  • Gå til login-skærmen.
  • Indtast den e-mailadresse, som du ønsker at anmode om ordrehistorikken for, herunder en ønsket adgangskode, og klik derefter på knappen.
  • Du vil hurtigt modtage en registreringsmail, som hjælper dig med at aktivere. Når du har gjort dette, vil du straks blive sendt videre til din ordrehistorik.
Anmodning om en ordrehistorik med Startselect-konto
Du kan hurtigt og nemt finde alle dine ordrer på din Startselect-konto. Når du er logget ind, kan du klikke på din konto øverst til højre (Mijn_account_logo.jpg), og du vil straks se din ordrehistorik. Ud over alle dine ordrer finder du meget mere information som f.eks. ordrenummer, ordredato og status for din ordre. Du kan også tilmelde og afmelde dig vores nyhedsbrev og/eller påmindelsesmails.