Hjælp til Fortnite V-Bucks

Har du brug for hjælp med en Fortnite V-Bucks-kode, som du har købt? I denne artikel vil vi forklare alt, så du ved præcis, hvordan du bruger/aktiverer dette produkt i Fortnite.

Denne artikel indeholder følgende oplysninger:

Problemer med indløsningen
V-Bucks-gavekort skal indløses på Epic Games' websted. De skal ikke indløses på en konsol eller bærbar enhed.
Bemærk:
Hvis denne kode er en gave, skal modtageren følge disse trin.

Oprettelse og sammenkobling af en Epic Games-konto (via browser)
Trin 1
  • Log ind på din Epic Games-konto.
  • Hvis du ikke har en konto endnu, skal du klikke på Tilmeld dig nederst på siden.
Trin 2
  • Log ind på din Epic Games-konto.
  • Hold musen over dit kontonavn, og klik derefter på Konto.
  • Klik på Forbindelser, og vælg derefter Konti.
  • Klik på Forbind under den konto, du ønsker at linke til din Epic Games-konto.
  • Klik på Link din konto.
  • Der vises en pop-up, hvor du bliver bedt om at logge ind med din konsolkonto. Klik på knappen.
  • Forbind din konto for at bekræfte.
  • Klik på Fortsæt.
Sammenkobling af en Epic Games-konto (via konsol)
  • Start Fortnite på din konsol.
  • Vælg Link en konto.
  • Indtast koden på dette websted via en pc eller smartphone.
  • Klik på Fortsæt.
  • Log ind på din Epic Games-konto.
  • Der vises en meddelelse, som bekræfter linket, og du kan spille på din konsol.
Indløsning af kode
Via PC, Nintendo Switch eller mobilenhed
  • Log ind på din Epic Games-konto.
  • Hold musen over dit kontonavn, og klik derefter på V-Bucks Card.
  • Klik på KOMME I GANG, følg derefter trinene, og indtast den kode, du har modtaget via e-mail.
  • Start spillet (igen) for at få V-Bucks frem.
Via PlayStation eller Xbox
  • Log ind på din Epic Games-konto.
  • Hold musen over dit kontonavn, og klik derefter på V-Bucks Card.
  • Følg trinene.
  • Epic Games giver dig en ny kode (også via e-mail), som du skal indtaste i din konsol.
  • Du bliver omdirigeret til PlayStation- eller Xbox-webstedet, hvor du skal logge ind.
  • Indløs den nye kode på din konsolkonto.
  • Start spillet (igen) for at få V-Bucks frem.
Problemer med indløsningen på din konsol
Har du problemer med at indløse en kode via din konsol eller ved du ikke, hvordan du gør det? Klik her for at få hjælp til PlayStation og klik her for at få hjælp til Xbox.

Fejlmeddelelser / fejlkoder
For alle dine spørgsmål vedrørende fejlmeddelelser/fejlkoder beder vi dig venligst kontakte Epic Games / Fortnite. Vi vil gerne gøre dig opmærksom på, at vi under ingen omstændigheder kan tilbyde dig hjælp til at finde ud af betydningen af visse fejlmeddelelser / fejlkoder.

Får du en fejlmeddelelse om, at din kode allerede er blevet brugt? Så snart vi har modtaget betalingen, vil din kode blive aktiveret og leveret med det samme. Dette gør det teknisk umuligt, at din kode allerede er blevet brugt. Sandsynligvis er noget teknisk gået galt ved indløsningen af koden, kan denne fejlmeddelelse vises ved første brug. Nogle gange vil nedenstående trin hjælpe med at løse dette problem.
  • Sørg for, at du har indløst koden på den rigtige konto (f.eks. hvis du har indløst koden på konto A, mens du er logget ind med konto B).
  • Tjek transaktionshistorikken for den konto, hvor du har indløst koden.
  • Genstart enheden, og log ind igen. Dette sikrer, at din kredit er opdateret.
Er problemet ikke løst efter dette? Så kontakt venligst udgiveren.