Hjælp til Roblox / Robux

Har du brug for hjælp med Roblox eller Robux, eller vil du vide den nøjagtige forskel på de to produkter? I denne artikel vil vi fortælle dig alt om det, så du ved præcis, hvordan du kan bruge/aktivere disse produkter på din smartphone, tablet, Xbox og PC. Er du kommet til at købe Robux ved et uheld, mens du havde brug for Roblox-kredit? I denne artikel forklarer vi, hvordan du løser dette.

VIGTIGT: tidligere blev Roblox-kredit konverteret fra din hjemmevaluta til USD. Siden den 24. april 2023 er dette ikke længere tilfældet, og Roblox-kredit vises automatisk i din egen lokale valuta. Hvis du stadig havde Roblox-kredit på din konto på det tidspunkt, er den automatisk blevet konverteret til din egen valuta. Så i nogle tilfælde betyder det, at du i nogle tilfælde får mere eller mindre Robux for det samme beløb.

Hvis du har spørgsmål om denne ændring, vil Roblox gerne have, at du kontakter dem (deres kundeservice er klar til at besvare dine spørgsmål). For at hjælpe dig bedst muligt beder Roblox dig om at sende din Startselect-faktura og koden for din ordre.

Denne artikel indeholder følgende oplysninger:

Generelt:
Spørgsmål om indløsning af kode:

Generelt

Hvordan indløser man et Roblox-gavekort?
Bemærk: Hvis dette kort er en gave til en anden person, skal modtageren følge disse trin.
  • Gå til roblox.com/redeem
  • Log ind eller opret en konto.
  • Find din PIN og indtast den på websiden.
Hvad er forskellen mellem Roblox og Robux?
  • Roblox: også kendt som Roblox-kredit, er den valuta, som du kan oplade din Roblox-konto med. Du kan bruge denne kredit til at købe Robux. Klik her for at indløse en Roblox-kode.
  • Robux: dette er den credit (Robux.jpg), som du kan bruge til at justere/tilføje tilbehør til din avatar. Der er mange muligheder, herunder hatte, hår, skjorter, kropstyper, ansigtsgenstande og meget mere. Du kan indløse en Robux-kode via Xbox-konsollen eller Microsoft Store.
Har du købt Robux, mens du havde brug for Roblox-kredit?
Du har måske ved et uheld købt en Robux-kode, mens du havde brug for Roblox-kredit. Desværre kan købet ikke omstødes, da en Robux-kode, som det også fremgår af produktsiden, ikke kan refunderes eller ombyttes, efter at den er blevet leveret pr. e-mail. Denne kode kan kun indløses via en Xbox-konsol. Hvis du ikke har en Xbox-konsol, så er det desværre ikke muligt at hente din kredit. Læs nedenfor, hvordan du henter kreditten på en Xbox-konsol.

Hvordan henter man Robux-kredit via en Xbox-konsol?
  • Tænd Xbox-konsollen.
  • Log ind på din Xbox-konsol. Hvis du ikke har en Xbox-konto endnu, skal du oprette den først.
  • Installer og åbn Roblox-programmet på din Xbox-konsol.
  • Log ind med din Roblox-konto.
  • Fra dette øjeblik synkroniseres Roblox, og din Robux-kredit vil være synlig på alle platforme, hvor du kan spille Roblox. BEMÆRK: Det kan tage op til 24 timer, før din Robux-kredit bliver synlig.
Hvordan installerer du Roblox på din pc?
  • Klik på Start (Start.jpg), og åbn Microsoft Store.
  • Find Roblox-programmet, og åbn det.
  • Klik på Installer til højre.
  • Log ind med den ønskede konto (hvis du ikke har en konto endnu, skal du oprette den først).
  • Så snart downloadet er færdigt, vil du modtage en meddelelse, og Roblox-programmet vil være at finde i Start (Start.jpg).

Spørgsmål om indløsning af kode

Hjemmesiden beder mig om en PIN-kode, hvor finder jeg den?
Den gavekortkode, som du har modtaget fra os, er pinkoden.

Jeg har indløst koden, men der står, at den allerede er indløst
Når denne fejlmeddelelse vises, er det oftest fordi indløsningen har virket. Du kan se kreditbeløbet i dollars under knappen "Indløs". Bemærk venligst, at Roblox automatisk omregner værdien af dit gavekort til dollars.

Med din kredit kan du nu købe Robux. Du kan også besøge faktureringssiden på din konto for at se din tilgængelige kredit.

Kan du ikke se nogen kredit? Så skal du logge på din Roblox-konto igen. Hvis kreditten derefter stadig ikke vises, beder vi dig venligst kontakte Roblox-supporten. De vil være i stand til at give dig teknisk hjælp.

Jeg har indløst koden, men jeg har ingen Robux
Det Roblox-gavekort, som du har købt på vores websted, giver ikke Robux, men tilføjer kredit til din Roblox-konto. Med denne kredit kan du købe Robux.

Du kan gå til faktureringssiden på din konto for at se din tilgængelige kredit. Med din kredit kan du nu købe Robux.

Jeg kan ikke indløse koden (fejl: Der er opstået en uventet fejl. Prøv igen senere.)
Denne fejlmeddelelse vises, når Roblox-webstedet har problemer. Den har ikke noget at gøre med koden. Det anbefales at forsøge at indløse koden senere.

Hvis du allerede har prøvet det, men det stadig ikke er muligt at indløse dine spil, skal du kontakte Roblox-support.

Koden er ugyldig
Dette kan ske af to årsager:
  • Du indløser ikke koden på den rigtige side. Gavekortet er ikke en ''promokode'' eller en ''stjernekode'', det er et gamecard. Det skal indløses på denne side.
  • Du har skrevet koden med en stavefejl. De mest almindelige fejl er: at skrive Rl (lille L) i stedet for RI (stort i) og O (stort o) i stedet for 0 (nul). Det anbefales at kopiere og indsætte koden for at undgå tastefejl.