Google Play-koder

Nedenfor ses en oversigt over de mest almindelige fejlmeddelelser og de dertil hørende løsninger.

Du har muligvis angivet den forkerte kode, eller koden kan være ugyldig. Prøv igen eller undersøg nærmere.

Hvorfor vises denne meddelelse?

Du har muligvis indtastet din kode forkert.

Hvordan løses problemet?

Kopiér og indsæt den Google Play-kode vi har leveret, så du undgår tastefejl, og brug ikke mellemrum eller streger, når du indtaster koden.

Vejledning

Indløs koden på https://play.google.com/store?code eller via appen Google Play på din enhed.
Prøv at indløse koden på Play.google.com eller via Google Play Store på din enhed.

Kode allerede indløst.

Hvorfor vises denne meddelelse?

Sørg for, at du er logget ind på den samme konto som du brugte, da du indløste koden.

Hvordan løses problemet?

Hvis du har flere konti til Google, skal du kontrollere, om du har indløst koden på en anden konto.

Vejledning

Klik på linket nedenfor, hvis du vil lære, hvordan man skifter konti på en mobil enhed eller computer:
https://support.google.com/googleplay/answer/2521798#switch

Fejl ved indløsning af kode. Fejlkode: BM-RGCH-06.

Hvorfor vises denne meddelelse?

Denne fejlmeddelelse angår dine faktureringsoplysninger for Google Play: Oplysningerne i koden stemmer ikke overens med regionen for din konto.

Hvordan løses problemet?

Du skal ajourføre dine indstillinger for region/adresse i din Google Play-konto.

Vejledning

• Gå til pay.google.com.
  • Klik på “Indstillinger” i venstre side af siden.
  • Kontrollér, at det land, der er angivet i afsnittet “Land”, stemmer overens med landet på dit gavekort.

Hvis du skal ændre din hjemme- eller faktureringsadresse, skal du følge vejledningen i linket nedenfor:
https://support.google.com/pay/answer/7644076?visit_id=636880806123884338-2340916823&rd=1

Hvis du stadig har problemer efter at havde udført ovenstående, skal du kontakte vores support.