Digitale Nintendo Switch Games

Nintendo Switch games op Startselect

Met de Nintendo Switch doorbreekt Nintendo de barrières tussen handheld en console gaming. Thuis kunt u de Switch in de docking station plaatsen om ermee op uw televisie te spelen. Wanneer u de Joy-Con controllers aan de zijkant van het scherm van de Switch bevestigd, fungeert de Switch als een volwaardige handheld.

Voor zowel de hardcore als de casual gamer heeft de Switch heeft enorm veel te bieden. De console werd gelanceerd met The Legend of Zelda: Breath of the Wild, een absolute must-have, niet alleen voor de fans! En met games als Mario Kart 8 Deluxe en Snipperclips is de Switch de ultieme console om samen met je vrienden te spelen.

Bij Startselect vindt u een selectie van de populairste Switch games en bestellen is eenvoudig. Na het afronden van uw bestelling, ontvangt u van ons een downloadcode, die u in de Nintendo eShop kunt inwisselen, zodat u de game direct kunt downloaden en spelen! Bent u op zoek naar meer games? De Nintendo eShop is gevuld met indie games en andere titels die u kunt downloaden. Zorg voor genoeg tegoed hebt met onze digitale Nintendo eShop Cards.

fullscreen-header-title