PlayStation

PlayStation Network Card & PlayStation Plus op Startselect

In 1994 introduceerde Sony de PlayStation console in de game-industrie. Nadat Sony de console-wars drie generaties lang heeft overleefd, komt de Playstation 4 als de ultieme winnaar uit de bus als meest gespeelde en populaire console.

PlayStation is steeds blijven innoveren en sinds 2006 werd PlayStation Network gelanceerd. Hiermee kunnen gamers over de hele wereld met elkaar spelen, maar je moet wel in het bezit zijn van een PlayStation Plus abonnement. Dit kost je natuurlijk enkele euro’s maar je krijgt er ook veel voor terug. Elke maand heb je toegang tot nieuwe gratis games en kan je digitaal winkelen in de PlayStation Store. Heb je geen creditcard? Ook hier heeft PlayStation een oplossing voor bedacht, namelijk de PlayStation Network Cards. Met de PSN Card kan je je favoriete games kopen via de PlayStation Store.

Op Startselect kan je een uitgebreid digitaal aanbod terugvinden van alle PlayStation-producten, maar ook PlayStation tegoed (PSN Card) en PlayStation Plus abonnementen (PS Plus). Nadat je een bestelling hebt geplaats op onze website, ontvang je direct de code op je scherm en per mail. Is er iets niet duidelijk en wil je een vraag stellen? Contacteer dan onze klantenservice die 24/7 bereid is je te woord te staan.

fullscreen-header-title