Hjälp med Ubisoft / Uplay

Behöver du hjälp med ett Ubisoft-spel som du har köpt? I den här artikeln berättar vi allt om det så att du från och med nu vet exakt hur du använder/aktiverar den här produkten i Uplay (Ubisoft Uplay Desktop App).

Denna artikel innehåller följande information:

Hur installerar du Uplay på din dator?
  • Gå till Ubisoft webbplats.
  • Klicka på Ladda ner nu.
  • Gå igenom installationsprocessen.
Hur installerar du ditt Ubisoft-spel?
  • När du har beställt klickar du på knappen Logga in hos Ubisoft (den syns på sidan efter att betalningen har slutförts eller i det e-postmeddelande du fick efteråt).
  • Logga in med ditt Ubisoft-konto.
  • Spelet kommer att läggas till i Spel in Uplay och kan nu installeras via din dator.
  • För att kunna spela spelet måste du installera det på din dator från Spel i Uplay.
  • Gå igenom installationsinstruktionerna.
  • Spelet har installerats framgångsrikt.
Felmeddelanden / felkoder
För alla dina frågor om felmeddelanden och felkoder ber vi dig att titta på denna Ubisoft-sida. Vi vill informera dig om att vi under inga omständigheter kan erbjuda dig hjälp med att ta reda på innebörden av vissa felmeddelanden/felkoder.

Får du ett felmeddelande om att koden redan har använts? Så snart vi har mottagit betalningen kommer din kod att aktiveras (= göras användbar) och levereras omedelbart. Detta gör det tekniskt omöjligt att din kod redan har använts innan du har fått den. Felet är förmodligen ett tekniskt problem som inträffade när du löste in koden första gången. Stegen nedan kan ibland hjälpa till att lösa problemet.
  • Kontrollera att du har löst in koden på rätt konto (t.ex. om du har löst in koden på konto A medan du är inloggad på konto B).
  • Kontrollera transaktionshistoriken för det konto där du har löst in koden.
  • Starta om enheten och logga in igen. Detta säkerställer att din kredit är uppdaterad.
Är problemet inte löst efter detta? Kontakta då utgivaren.