Hjelp med FC Points

Trenger du hjelp med en FC Points-kode du har kjøpt? I denne artikkelen vil vi forklare alt slik at du vet nøyaktig hvordan du bruker/aktiverer dette produktet. I tillegg hjelper vi deg gjerne hvis du støter på et problem der de innløste FC Points dine ennå ikke er synlige.

Denne artikkelen inneholder følgende informasjon:

FC Points er ikke synlige i FUT Web & Companion-appen
Du har løst inn en FC Points-kode, men de er ikke umiddelbart synlige i FUT Web & Companion-appen? Dette kan være mulig! Det er noen ganger en forsinkelse i oppdateringen av FC Points-kreditten din. I ekstreme tilfeller kan dette ta opptil 24 - 48 timer, men det skjer ofte raskere. Noen ganger kan trinnene nedenfor bidra til å fremskynde denne prosessen.
  • Start EA Sports FC 24 på konsollen din og logg inn på FUT-kontoen din. Etter disse trinnene skal studiepoengene normalt være synlige i FUT Web & Companion-appen.
  • Forsikre deg om at du har løst inn koden på riktig konto (for eksempel at du løste inn koden på konto A mens du var logget inn med konto B).
  • Sjekk transaksjonshistorikken til kontoen der du har innløst koden.
  • Start enheten på nytt og logg inn på nytt. Dette sikrer at kreditten din oppdateres.
Kan jeg overføre poengene mine fra FIFA 23 til EA Sports FC 24?
Poeng for FIFA 23 kan overføres til ditt nye EA Sports FC 24-spill. Følg trinnene nedenfor for å overføre poengene dine:
  • Logg inn på EA Sports FC 24 på din konsoll eller PC.
  • Ved første innlogging vil du se en melding som gir deg muligheten til å overføre poengene dine.
  • Forsikre deg om at du overfører poengene på samme konsoll (poeng fra Xbox kan ikke overføres til PlayStation).
Merk: poengoverføringen kan bare gjøres én gang per konto.
Kilde: https://help.ea.com/en/help/ea-sports-fc/transfer-and-convert-fc-points/

Innløsning av kode via PlayStation

Klikk her for instruksjoner om hvordan du løser inn via PlayStation.

Innløsning av kode via Xbox
Klikk her for instruksjoner om hvordan du løser inn via Xbox.

Innløsning av kode via Nintendo
Klikk her for instruksjoner om hvordan du løser inn via Nintendo.