Yksityisyydensuoja Startselect BV

  1. toukokuuta 2018

Käsittelyn aikana noudatamme sovellettavan tietosuojalainsäädännön vaatimuksia (Autoriteit Persoonsgegevens, Alankomaat). Tämä tarkoittaa, että me:

  • kerromme käyttötarkoituksen selkeästi ennen kuin käsittelemme henkilötietoja tämän tietosuojalausunnon avulla
  • keräämme vain tarpeellisen määrän henkilötietoja ja käytämme niitä vain pätevästä syystä
  • pyydämme selvän suostumuksen tietojesi käsittelyyn niissä tapauksissa, kun suostumustasi tarvitaan
  • otamme tarvittavat turvallisuustoimenpiteet huomioon suojellaksemme henkilötietojasi ja vaadimme samaa kaikilta muilta tahoilta, jotka käsittelevät henkilötietoja meidän puolestamme
  • kunnioitamme oikeuttasi tarkastella, korjata tai poistaa säilyttämiämme henkilötietojasi.

Online PrePaid Services BV on taho, jonka vastuulla on kaikkien tietojen käsittely. Tässä tietosuojalausunnossa selitämme, mitä henkilötietoja keräämme ja mitä käyttötarkoitusta varten. Suosittelemme, että luet tämän huolella.

Tilastot ja profilointi
Keräämme verkkokauppamme käytöstä tilastoja. Näiden tilastojen avulla kykenemme esimerkiksi näyttämään juuri sinulle soveltuvaa tietoa. Saatamme yhdistää siihen henkilötietoja, jotta voimme oppia tuntemaan sinut paremmin. Kunnioitamme kuitenkin aina yksityisyyttäsi.

Näistä syistä käytämme IP-osoitettasi, maksutietojasi ja sähköpostiosoitettasi. Teemme tämän sinun suostumuksellasi.

Yhteydenottolomake ja uutiskirje
Voit verkkosivustomme avulla kysyä kysymyksiä tai esittää pyyntöjä.

Näistä syistä käytämme IP-osoitettasi ja sähköpostiosoitettasi. Tarvitsemme ja säilytämme näitä tietoja, jotta voimme auttaa sinua mahdollisimman hyvin ja jotta voimme varmistaa, että olet varmasti tyytyväinen vastaukseemme. Näin ollen pääsemme helposti käsiksi tietoihin, jos sinulla on esittää jatkokysymyksiä tai jos haluamme tehdä asiakaspalvelustamme vielä paremman.

Tarjoamme myös uutiskirjettä, jonka avulla pysyt ajan tasalla tuotteistamme ja/tai palveluistamme. Jokainen uutiskirje sisältää linkin, jonka avulla voit perua uutiskirjeemme. Voit myös muuttaa tätä asetusta tilisi kautta. Säilytämme tätä tietoa yhden kuukauden ajan sen jälkeen, kun olet perunut tilauksesi.

Tilausten käsittely
Käytämme henkilötietojasi tilauksesi käsittelyyn. Saatamme myös saada tietoja maksustasi pankiltasi, luottokorttiyhtiöltäsi tai maksupalvelutuottajiltamme.

Näistä syistä käytämme maksutietojasi, laskun osoitetta (soveltuessa), sähköpostiosoitettasi, nimeäsi, osoitetietojasi ja IP-osoitettasi. Tarvitsemme näitä tietoja, jotta voimme viedä loppuun meidän kanssamme solmitun sopimuksen. Säilytämme näitä tietoja, kunnes tilauksesi on käsitelty ja sen jälkeen seitsemän vuoden ajan (lainmukainen säilytysaika).

Rekisteröinti
Osa tarjoamistamme palveluista on sellaisia, jotka vaativat ennakkorekisteröitymisen. Sinun on annettava joitain tietoja itsestäsi ja valittava käyttäjänimi ja salasana tiliä varten, jonka luomme sinulle.

Tätä tarkoitusta varten käytämme nimeäsi, IP-osoitettasi ja sähköpostiosoitettasi. Tarvitsemme näitä tietoja, jotta voimme viedä loppuun meidän kanssamme solmitun sopimuksen. Säilytämme näitä tietoja korkeintaan kolme kuukautta sen jälkeen, kun olet sulkenut tilisi.

Säilytämme nämä tiedot, jotta sinun ei tarvitse antaa niitä uudestaan joka kerta, kun vierailet verkkosivustollamme, ja jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä viedessämme loppuun kanssamme solmittua sopimusta, laskutusta ja maksamista, ja jotta voimme kertoa sinulle meiltä ostamistasi tuotteista ja palveluista.

Promootiot
Voimme kertoa sinulle uusista tuotteistamme tai palveluistamme verkkosivustomme ohella seuraavilla tavoilla:

  • sähköpostitse
  • sosiaalisessa mediassa

Voit kieltäytyä milloin tahansa tästä mainosmateriaalista. Jokainen sähköpostiviesti sisältää peruutuslinkin. Voit estää meidät tai käyttää peruutus-vaihtoehtoa. Voit myös tehdä sen tilisi kautta.

Sijaintitiedot
Tarpeen vaatiessa saatamme kerätä sijaintitietojasi (GPS). Tässä tapauksessa pyydämme suostumuksesi etukäteen.

Sijainti- ja muita tietoja saattaa säilyttää tai käsitellä navigaatio-/karttaohjelman tuottaja, kuten Google Maps, mutta niitä saattavat käyttää myös esimerkiksi Google tai Apple itse. Me emme voi vaikuttaa heidän toimiinsa. Suosittelemme, että luet asiaankuuluvan tietosuojalausekkeen kyseiseltä palveluntarjoajalta.

Julkaiseminen
Kun lähetät arvostelun jostakin tuotteestamme tai palvelustamme, seuraavat tiedot ovat näkyvillä kaikille internetin käyttäjille:
– Nimi tai nimimerkki, jonka annoit meille arvostelusi yhteydessä
– Arvostelusi sisältö

Sinä valitset, mitkä tiedot haluat julkaista. Ota huomioon, että sinut voi olla mahdollista jäljittää näiden tietojen avulla.

Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille
Voimme antaa tietoja kumppaneillemme. Nämä kumppanit toimittavat henkilökohtaisesti räätälöityjä mainoksia henkilökohtaisten tietojesi perusteella. Nämä kumppanit auttavat meitä täyttämään kanssamme solmimasi sopimuksen. Nämä kumppanit voivat käyttää tietojasi omiin markkinointitarkoituksiinsa. Nämä kumppanit voivat sijaita EU:n ulkopuolella. Siksi kysymme selvää suostumustasi, kun käytät palveluitamme ensimmäistä kertaa.
Verkkosivustomme käyttää sosiaalisen median painikkeita. Kyseisten palveluntarjoajat keräävät tietojasi painikkeiden avulla.

Tilastot
Keräämme verkkokauppamme käytöstä tilastoja.

Evästeet
Verkkokauppamme käyttää evästeitä. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka sisältävät tietoa, jotta sinun ei tarvitse täyttää tiettyjä tietoja joka kerralla uudestaan. Niiden avulla voimme myös nähdä, oletko vieraillut sivustollamme ennenkin.

Kun käyt ensimmäistä kertaa verkkokaupassamme, näytämme sinulle evästeemme selittävän viestin. Jos jatkat verkkokauppamme käyttöä, oletamme, ettet vastusta evästeitämme.

Olemme sopineet muiden tahojen kanssa verkkosivustomme evästeistä. Emme kuitenkaan voi täysin kontrolloida sitä, mitä he tekevät evästeillään, joten luethan myös heidän tietosuojalausuntonsa.

Seuraava lista kertoo ne evästeet, joita luodaan palvelumme ohessa. Lista ei ole täydellinen ja voi muuttua. Voit estää evästeiden käytön selaimesi asetuksien kautta, mutta silloin kaikki sivustomme toiminnot eivät välttämättä toimi normaalisti.


Google Analytics
Seuraamme Google Analyticsin avulla sivustollamme vierailevia käyttäjiä ja miten he sivustoamme käyttävät. Olemme hyväksyneet Googlen tietosuojasopimuksen. Emme anna Google käyttää Analyticsin keräämiä tietoja muihin Googlen palveluihin ja muokkaamme IP-osoitteista anonyymejä.

Turvallisuus
Käytämme turvatoimia estääksemme luvattoman pääsyn henkilötietoihin. Käytämme erityisesti seuraavia turvatoimia:

  • Henkilötietoihin pääseminen vaatii käyttäjänimen ja salasanan.
  • Huolehdimme sellaisista fyysisistä toimista, jotka suojelevat pääsyä henkilötietoja säilyttäviin järjestelmiin.
  • Käytämme suojattuja yhteyksiä (Secure Sockets Layer tai SSL) salataksemme kaiken sen tiedon, jota annat verkkosivustollemme.
  • Kirjaamme ylös kaikki henkilötietopyynnöt.

Muutokset tähän tietosuojalausuntoon
Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän lausuntoon. Suosittelemme, että tarkistat tämän lausunnon säännöllisesti, jotta pysyt perillä muutoksista.

Tietojesi tarkasteleminen ja niiden muokkaaminen
Voit ottaa meihin aina yhteyttä, jos sinulla on mitään kysyttävää tietosuojalausekkeestamme tai haluat tarkastella, muokata tai poistaa henkilötietojasi.

Sinulla on oikeus:

  • Pysyä ajan tasalla siitä, mitä henkilötietoja meillä on sinusta ja mihin me niitä käytämme
  • Tarkastella sinusta säilytettyjä henkilötietoja
  • Korjata virheellisiä tietoja
  • Oikeus pyytää vanhentuneiden tietojen poistamista
  • Kumota suostumuksesi
  • Kieltää tietynlainen käyttö.

Pidä huoli, että esittelet itsesi selkeästi, jotta voimme olla varmoja henkilöllisyydestäsi emmekä muuta tai poista väärän henkilön tietoja.

Valitukset
Jos sinusta tuntuu siltä, että emme auta sinua toivotulla tavalla, sinulla on oikeus tehdä valitus viranomaisille. Alankomaissa tämä viranomainen on Autoriteit Persoonsgegevens. (https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/en )

Yhteystiedot
Voit aina ottaa meihin yhteyttä, mieluiten sähköpostin kautta.

Online PrePaid Services BV
Hoevenweg 19
5652 AW Eindhoven, the Netherlands
support@startselect.com

 

Tervetuloa peliverkkokauppaan Startselect Suomi!

Olet tällä hetkellä sivulla Startselect Suomi.
Voit tilata tuotteita sivulta Startselect Suomi jos olet kyseisessä maassa.

Jos haluat tehdä ostoksia maassa United States , ole hyvä ja mene sivustolle https://startselect.com/us-en. Kyllä, haluan valita alueen.
Valitse maa ja kieli:
  • België
  • Bulgaria
  • Croatia
  • Cyprus
  • Czech Republic
  • Denmark
  • Deutschland
  • España
  • Estonia
  • France
  • Great Britain
  • Greece
  • Hungary
  • Ireland
  • Italia
  • Latvia
  • Lithuania
  • Luxembourg
  • Malta
  • Nederland
  • Norway
  • Österreich
  • Poland
  • Portugal
  • Romania
  • Schweiz
  • Slovakia
  • Slovenia
  • Suomi
  • Sverige
  • English
  • Français
  • Nederlands
  • English
  • English
  • English
  • English
  • English
  • Deutsch
  • English
  • Español
  • English
  • English
  • Français
  • English
  • English
  • English
  • English
  • English
  • Italiano
  • English
  • English
  • English
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • English
  • Nederlands
  • English
  • English
  • English
  • Deutsch
  • English
  • Português
  • English
  • English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • English
  • English
  • English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Svenska
  • English
On tärkeää, että valitset oikean maan sillä vain niin voimme tarjota oikeat tuotteet ja maksutavat. Varmista, että ostat tuotteen, joka on mahdollista lunastaa kohdemaassasi.
Lähetä tuote lahjaksi henkilölle nimeltä:
<% modals.sendAsGift.messageCharactersLeft() %> merkkiä jäljellä