Oletko unohtanut Startselect-tilisi salasanan? Se ei ole ongelma. Alla olevien ohjeiden avulla voit helposti pyytää salasanasi uudelleen.
  • Siirry kirjautumisnäyttöön Startselectistä ja napsauta kohtaa Unohditko salasanasi?
  • Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja klikkaa Jatka (jos sähköpostiosoitteesi on tiedossamme, saat sähköpostiviestin muutaman minuutin kuluessa).
  • Klikkaa sähköpostissa olevaa linkkiä.
  • Kirjoita uuteen avautuvaan ikkunaan sähköpostiosoitteesi ja haluamasi uusi salasana. Napsauta sitten Nollaa salasana.
  • Salasanasi on palautettu ja voit nyt kirjautua uudelleen.