Apua Fortnite V-Bucks kanssa

Tarvitsetko apua ostamasi Fortnite V-Bucks -koodin kanssa? Tässä artikkelissa selitämme kaiken, jotta tiedät tarkalleen, miten tätä tuotetta käytetään / aktivoidaan Fortnitessa.

Tämä artikkeli sisältää seuraavat tiedot:

Lunastukseen liittyvät ongelmat
V-Bucks-lahjakortit on lunastettava Epic Gamesin verkkosivustolla. Niitä ei saa lunastaa konsolilla tai kannettavalla laitteella.
Huomautus: jos koodi on lahja, vastaanottajan on noudatettava näitä ohjeita.

Epic Games -tilin luominen ja yhdistäminen (selaimen kautta)
Vaihe 1
  • Kirjaudu sisään Epic Games -tilillesi.
  • Jos sinulla ei vielä ole tiliä, klikkaa sivun alareunassa olevaa Kirjaudu.
Vaihe 2
  • Kirjaudu sisään Epic Games -tilillesi.
  • Vie hiiren kursori tilisi nimen päälle ja valitse sitten Tili.
  • Napsauta Yhteydet ja valitse sitten Tilit.
  • Napsauta Connect (Yhdistä) sen tilin alapuolella, jonka haluat yhdistää Epic Games -tiliisi.
  • Napsauta Linkitä tilisi.
  • Näyttöön tulee ponnahdusikkuna, jossa sinua pyydetään kirjautumaan sisään konsolin tililläsi. Napsauta painiketta.
  • Yhdistä tilisi vahvistaaksesi.
  • Klikkaa Jatka.
Epic Games -tilin linkittäminen (konsolin kautta)
  • Käynnistä Fortnite konsolillasi.
  • Valitse Linkitä tili.
  • Syötä koodi tällä verkkosivustolla tietokoneella tai älypuhelimella.
  • Klikkaa Jatka.
  • Kirjaudu sisään Epic Games -tilillesi.
  • Näyttöön tulee viesti, jossa pyydetään vahvistamaan linkki, ja voit pelata konsolillasi.
Koodin lunastaminen
PC, Nintendo Switchin tai mobiililaitteen kautta
  • Kirjaudu sisään Epic Games -tilillesi.
  • Siirry tilisi nimen päälle ja napsauta sitten V-Bucks-korttia.
  • Klikkaa ALOITA, seuraa ohjeita ja syötä sähköpostitse saamasi koodi.
  • Käynnistä peli (uudelleen), jotta V-buckit tulevat näkyviin.
PlayStation tai Xbox kautta
  • Kirjaudu sisään Epic Games -tilillesi.
  • Siirry tilisi nimen päälle ja napsauta sitten V-Bucks Card.
  • Seuraa ohjeita.
  • Epic Games antaa sinulle uuden koodin (myös sähköpostitse), jonka voit syöttää konsoliisi.
  • Sinut ohjataan PlayStation- tai Xbox-sivustolle, jossa sinun on kirjauduttava sisään.
  • Lunasta uusi koodi konsolin tililläsi.
  • Käynnistä peli (uudelleen), jotta V-buckit tulevat näkyviin.
Ongelmat lunastuksen kanssa konsolissasi
Onko sinulla ongelmia koodin lunastamisessa konsolisi kautta tai etkö tiedä, miten se tehdään? Klikkaa tästä saadaksesi apua PlayStation kanssa ja klikkaa tästä saadaksesi apua Xbox kanssa.

Virheilmoitukset / virhekoodit
Jos sinulla on kysyttävää virheilmoituksista / virhekoodeista, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Epic Gamesiin / Fortniteen. Haluamme kiinnittää huomiosi siihen, että emme voi missään tapauksessa tarjota sinulle apua tiettyjen virheilmoitusten / virhekoodien merkityksen selvittämisessä.

Saatko virheilmoituksen, että koodisi on jo käytetty? Heti kun olemme saaneet maksun, koodisi aktivoidaan ja toimitetaan välittömästi. Tämän vuoksi on teknisesti mahdotonta, että koodisi on jo käytetty. Todennäköisesti koodia lunastettaessa meni teknisesti jotain pieleen, tämä virheilmoitus voi tulla näkyviin ensimmäisellä käyttökerralla. Joskus alla olevat vaiheet auttavat ratkaisemaan tämän ongelman.
  • Varmista, että olet lunastanut koodin oikealla tilillä (esimerkiksi lunastit koodin tilillä A, kun olet kirjautunut sisään tilillä B).
  • Tarkista sen tilin tapahtumahistoria, jolla lunastit koodin.
  • Käynnistä laite uudelleen ja kirjaudu sisään uudelleen. Näin varmistat, että luottosi on päivitetty.
Eikö ongelma ole ratkaistu tämän jälkeen? Ota sitten yhteyttä kustantajaan.