Hjälp med Fortnite V-Bucks

Behöver du hjälp med en Fortnite V-Bucks-kod som du har köpt? I den här artikeln kommer vi att förklara allt så att du vet exakt hur du använder/aktiverar den här produkten i Fortnite.

Denna artikel innehåller följande information:

Problem med inlösen
V-Bucks-presentkort måste lösas in på Epic Games webbplats. De får inte lösas in på en konsol eller bärbar enhet.
Observera:
Om koden är en gåva måste mottagaren följa dessa steg.

Skapa och länka ett Epic Games-konto (via webbläsaren)
Steg 1
  • Logga in på ditt Epic Games-konto.
  • Om du inte har något konto ännu klickar du på Registrera dig längst ner på sidan.
Steg 2
  • Logga in på ditt Epic Games-konto.
  • Håll muspekaren över ditt kontonamn och klicka sedan på Konto.
  • Klicka på Anslutningar och välj sedan Konton.
  • Klicka på Anslut under det konto du vill koppla till ditt Epic Games-konto.
  • Klicka på Länka ditt konto.
  • En popup-fönsterruta visas där du uppmanas att logga in med konsolens konto. Klicka på knappen.
  • Länka ditt konto för att bekräfta.
  • Klicka på Fortsätt.
Länka ett Epic Games-konto (via konsolen)
  • Starta Fortnite på konsolen.
  • Välj Länka ett konto.
  • Ange koden på denna webbplats via en dator eller smartphone.
  • Klicka på Fortsätt.
  • Logga in på ditt Epic Games-konto.
  • Ett meddelande visas där du får bekräfta länken och du kan spela på din konsol.
Inlösen av koder
Via PC, Nintendo Switch eller en mobil enhet
  • Logga in på ditt Epic Games-konto.
  • Håll muspekaren över ditt kontonamn och klicka sedan på V-Bucks Card.
  • Klicka på KOM IGÅNG, följ sedan stegen och ange koden som du fick via e-post.
  • Starta spelet (på nytt) för att V-Bucks ska visas.
Via PlayStation eller Xbox
  • Logga in på ditt Epic Games-konto.
  • Håll muspekaren över ditt kontonamn och klicka sedan på V-Bucks Card.
  • Följ stegen.
  • Epic Games kommer att ge dig en ny kod (också via e-post) som du ska ange i din konsol.
  • Du kommer att omdirigeras till PlayStation- eller Xbox-webbplatsen där du måste logga in.
  • Lös in den nya koden på ditt konsolkonto.
  • Starta spelet (på nytt) för att V-Bucks ska visas.
Problem med inlösen på din konsol
Har du problem med att lösa in en kod via din konsol eller vet du inte hur du ska göra? Klicka här för att få hjälp med PlayStation och klicka här för att få hjälp med Xbox.

Felmeddelanden / felkoder
För alla frågor om felmeddelanden/felkoder ber vi dig kontakta Epic Games/Fortnite. Vi vill uppmärksamma dig på att vi under inga omständigheter kan erbjuda dig hjälp med att ta reda på innebörden av vissa felmeddelanden/felkoder.

Får du ett felmeddelande om att koden redan har använts? Så snart vi har mottagit betalningen aktiveras din kod och levereras omedelbart. Detta gör det tekniskt omöjligt att din kod redan har använts. Sannolikt gick något tekniskt fel när koden löstes in, kan detta felmeddelande visas vid första användningen. Ibland kan stegen nedan hjälpa till att lösa problemet.
  • Kontrollera att du har löst in koden på rätt konto (t.ex. om du har löst in koden på konto A medan du är inloggad på konto B).
  • Kontrollera transaktionshistoriken för det konto där du har löst in koden.
  • Starta om enheten och logga in igen. Detta säkerställer att din kredit är uppdaterad.
Är problemet inte löst efter detta? Kontakta då utgivaren.