Hur mycket kostar Netflix?

Netflix erbjuder för närvarande 3 olika abonnemang för att tillgodose dina specifika behov. Det valda abonnemanget avgör hur många som samtidigt kan streama innehåll från Netflix och bildens kvalitet.

Du kan välja mellan följande: Standard Definition (SD), High Definition (HD) eller Ultra High Definition (Ultra HD).

Ett nytt Netflix-abonnemang är gratis första månaden!

Du kan välja mellan ett Basic-, Standard- eller Premium-abonnemang.

Med ett Basic-abonnemang kan du se Netflix på en skärm i taget och bildkvaliteten är endast tillgänglig i SD – Standard Definition.

Med ett Standard-abonnemang kan du titta på två skärmar samtidigt och bildkvaliteten är HD – High Definition.

Och med ett Premium-abonnemang kan du titta på upp till 4 skärmar samtidigt i HD eller Ultra HD!

Alla 3 abonnemang kan användas för att titta på Netflix på din PC/laptop, TV, telefon eller surfplatta.

När du uppgraderar ditt Netflix-konto med ett Netflix-presentkort kan du använda Netflix-saldot för att betala för ditt abonnemang.

Om det inte finns tillräckligt saldo på ditt Netflix-konto upphör abonnemanget automatiskt.

Genom att fylla på saldot med ett presentkort behöver du inte länka bankinformation eller andra betalningsmetoder till ditt konto.

The costs of a subscription are:

Kostnaderna för abonnemangen är:

Basic: 7,99 € per månad. (1:a månaden gratis)

Standard: 10,99 € per månad. (1:a månaden gratis)

Premium: 13,99 € per månad. (1:a månaden gratis)

Du kan lösa in ditt Netflix-presentkort via: www.netflix.com/redeem.

Välkommen till Startselect Sverige!

Just nu är du på Startselect Sverige.
Vill du gå tillbaka till Startselect United States. Ja, låt mig välja region
Välj ditt land och språk:
  • België
  • Bulgaria
  • Croatia
  • Cyprus
  • Czech Republic
  • Denmark
  • Deutschland
  • España
  • Estonia
  • France
  • Great Britain
  • Greece
  • Hungary
  • Ireland
  • Italia
  • Latvia
  • Lithuania
  • Luxembourg
  • Malta
  • Nederland
  • Norway
  • Österreich
  • Poland
  • Portugal
  • Romania
  • Schweiz
  • Slovakia
  • Slovenia
  • Suomi
  • Sverige
  • English
  • Français
  • Nederlands
  • English
  • English
  • English
  • English
  • English
  • Danish
  • Deutsch
  • English
  • Español
  • English
  • English
  • Français
  • English
  • English
  • English
  • English
  • English
  • Italiano
  • English
  • English
  • English
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • English
  • Nederlands
  • English
  • English
  • Norwegian
  • English
  • Deutsch
  • English
  • Polish
  • Português
  • English
  • English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • English
  • English
  • English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Svenska
  • English
Your country selection will ensure that we offer the correct products and payment methods. Please ensure that it corresponds to your country and to the account(s) on which you are planning to redeem the product.