Fel e-postadress

Har du av misstag använt fel e-postadress efter att du skapade kontot?
Inga problem! Du kan enkelt ändra e-postadressen till ditt Startselect-konto.

Logga in på Startselect med ditt konto.

• Klicka på användarikonen i det övre högra hörnet som tar dig till ditt konto.
  • Gå till ”Kontoinformation” (1)
  • Ändra din e-postadress (2) och klicka på "Uppdatera inställningar" längst ner på sidan (3)

• Följande meddelande kommer att visas: ”Glöm inte att verifiera din e-postadress genom att klicka på länken i bekräftelsemejlet.”
  • Gå sedan till din inkorg och bekräfta ändringen i verifieringsmejlet.

Så enkelt är det! E-postadressen till ditt Startselect-konto har ändrats.

Välkommen till Startselect Sverige!

Just nu är du på Startselect Sverige.
Vill du gå tillbaka till Startselect United States. Ja, låt mig välja region
Välj ditt land och språk:
  • België
  • Bulgaria
  • Croatia
  • Cyprus
  • Czech Republic
  • Denmark
  • Deutschland
  • España
  • Estonia
  • France
  • Great Britain
  • Greece
  • Hungary
  • Ireland
  • Italia
  • Latvia
  • Lithuania
  • Luxembourg
  • Malta
  • Nederland
  • Norway
  • Österreich
  • Poland
  • Portugal
  • Romania
  • Schweiz
  • Slovakia
  • Slovenia
  • Suomi
  • Sverige
  • English
  • Français
  • Nederlands
  • English
  • English
  • English
  • English
  • English
  • Danish
  • Deutsch
  • English
  • Español
  • English
  • English
  • Français
  • English
  • English
  • English
  • English
  • English
  • Italiano
  • English
  • English
  • English
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • English
  • Nederlands
  • English
  • English
  • Norwegian
  • English
  • Deutsch
  • English
  • Polish
  • Português
  • English
  • English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • English
  • English
  • English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Svenska
  • English
Your country selection will ensure that we offer the correct products and payment methods. Please ensure that it corresponds to your country and to the account(s) on which you are planning to redeem the product.