Xbox-koder

Nedenfor ser du en oversikt over de vanligste feilmeldingene og den tilsvarende løsningen.

Kunne ikke finne koden. Prøv å oppgi koden på nytt. Hvis problemet vedvarer, ber vi deg kontakte forhandleren.

Hvorfor ser jeg denne meldingen?

Sjekk at du har oppgitt riktig kode.

Hvordan løser jeg dette?

Sjekk at du har oppgitt riktig kode uten skrivefeil.
Sørg for at regionen for kontoen din er den samme som regionen for koden.
F.eks. vil ikke en kode som er gyldig i USA fungere med en europeisk konto.
Du kan sjekke regionen på Xbox.com eller på konsollen.
Hvis problemet vedvarer, ber vi deg kontakte kundestøtten.

Instruksjoner

Xbox-koder kan sjekkes på www.xbox.com.
Logg inn med innloggingsdetaljene dine, klikk på gamertagen din og gå til «Løs inn kode».
Kopier og lim inn Xbox-koden du har fått tilsendt, og løs inn koden.

Denne koden er allerede løst inn.

Hvorfor ser jeg denne meldingen?

Du eller noen andre har allerede brukt denne koden.
En kode som allerede er løst inn, kan ikke løses inn på nytt.

Hvordan løser jeg dette?

Start konsollen på nytt og logg inn på Xbox-kontoen din igjen.
Hvis abonnementet eller Xbox-kreditten ikke er aktivert under kontoen din, ber vi deg kontakte Microsoft.

Instruksjoner

Gå til www.xbox.com og logg inn med kontoen din.
Klikk på gamertagen din og gå til Microsoft-kontoen. Der ser du hvor mange kreditter som er tilgjengelig på Xbox-kontoen din.
Hvis du ikke ser noen kreditter, er det mulig at du har løst inn koden med en annen konto.
Kontakt Microsoft for å finne ut hvilken konto som ble brukt til å løse inn koden.

Koden samsvarer ikke med landet eller regionen du befinner deg i.
Du kan ikke skaffe deg dette produktet med nåværende valgt språk. Endre språk/område under Innstillinger, eller gå til microsoft.com/redeem

Hvorfor ser jeg denne meldingen?

Regioninnstillingene for Xbox-kontoen samsvarer ikke med regionen for Xbox-koden.

Hvordan løser jeg dette?

Sørg for at du bruker en konto med samme regioninnstillinger som regionen for koden.

Instruksjoner

Du kan sjekke og endre regioninnstillingene under «Endre fakturaadresse» på Xbox-kontoen din: https://commerce.microsoft.com/PaymentHub/Profile?ref=xboxsettings.