Umiddelbare betalinger med PayPal

Umiddelbare betalinger med PayPal er en ny betalingsfunksjon som du kan bruke hos Startselect for å gjennomføre betalingen på en raskere og enklere måte. Vi kaller dette for «ettklikksbetaling». Du kan kun bruke denne metoden hvis du har registrert og aktivert en Startselect-konto.

Når du betaler med PayPal for første gang, eller ennå ikke har aktivert umiddelbare betalinger med PayPal, vises et sprettoppvindu som ber deg om å aktivere denne betalingsmetoden.
Du kan aktivere den ved å klikke på «Ja, bruk ettklikksbetalinger». Når du har klikket på knappen, omdirigeres du til den vanlige prosedyren for PayPal-betalinger. Når betalingen er gjennomført, mottar vi umiddelbart pengene og bestillingen sendes til e-postadressen du har registrert hos PayPal.

Fra nå av trenger du ikke å gå gjennom hele betalingsprosedyren til PayPal. Neste gang trenger du bare å velge betalingsmetoden PayPal, så belaster vi automatisk PayPal-kontoen din og leverer bestillingen til den tilknyttede e-postadressen.

Hvis du ønsker å deaktivere ettklikksbetaling på nettsiden vår, må du gjøre dette via PayPal-kontoen din. Der kan du deaktivere denne betalingsfunksjonen fra nettsiden vår.

Hvis du har ytterligere spørsmål om betalingsmetoden for umiddelbare betalinger for PayPal, kan du alltid be om hjelp fra kundestøtten vår.