PlayStation-koder

Nedenfor ser du en oversikt over de vanligste feilmeldingene og den tilsvarende løsningen.

Koden du har oppgitt for det forhåndsbetalte kortet er feil eller ikke lenger gyldig.
Feilkode WC-40376-0

Hvorfor ser jeg denne meldingen?

The gift card code has not been entered correctly, or the region of the code doesn’t match the region of your PlayStation account.

How to solve it?

Gavekortkoden er skrevet inn feil, eller kodens region stemmer ikke overens med regionen til PlayStation-kontoen din.

Hvordan løser jeg dette?

Logg inn på PlayStation-kontoen din ved å klikke på lenken: https://id.sonyentertainmentnetwork.com.
Gå til «Grunnleggende kontoinformasjon» for å bekrefte innstillingene for land/adresse. Det registrerte stedet må være identisk med PlayStation-gavekortet.

Koden du har oppgitt kan være feil eller ugyldig. Sjekk at du har skrevet riktig kode.

Hvorfor ser jeg denne meldingen?

Du eller noen andre har allerede brukt denne koden.

Hvordan løser jeg dette?

Start konsollen på nytt, logg ut og deretter inn på PlayStation-kontoen din igjen. Hvis abonnementet eller PlayStation Network-kreditten ikke vises på kontoen din, ber vi deg kontakte Sony.

Instruksjoner

Gå til https://id.sonyentertainmentnetwork.com og logg inn med innloggingsinformasjonen din for PlayStation.
Du finner lommeboken din på skrivebordet ved å klikke på «Betalingsstyring».
Klikk på «Abonnement» for å sjekke om abonnementet ditt er aktivt. Du omdirigeres til en annen side der du ser statusen for abonnementet ditt.