Mislykket PayPal-betaling

Det kan være flere grunner til at en PayPal-betaling mislykkes.

Nedenfor ser du en oversikt over noen av grunnene til at en betaling ikke kan gjennomføres:

• Du har ikke tilstrekkelig saldo på PayPal-kontoen for å kunne gjennomføre betalingen. Hvis du ikke har lagt til en alternativ betalingsmetode på kontoen din, og du ikke har nok penger på PayPal-kontoen, kan ikke betalingen gjennomføres. I dette tilfellet anbefaler vi deg å oppgradere kontoen, eller legge til en bankkonto eller et kredittkort for kontoen din. Dette kan gjøres via PayPal-lommeboken din – klikk her.
  • Du har ikke tilstrekkelig saldo på bankkontoen din eller kredittkortet ditt. Du må først overføre penger til bankkontoen din eller kredittkortet ditt før du kan gjennomføre betalingen.
  • Kredittkortet ditt ble avvist. Vi anbefaler at du sjekker kredittkortinformasjonen du har registrert hos PayPal via PayPal-lommeboken din – klikk her.
  • PayPal-kontoen din har begrensninger. Før du kan gjennomføre en betaling må du oppheve begrensningen for kontoen din. Mer informasjon om begrensningen finner du i handlingssenteret for PayPal-kontoen din – klikk her. Her kan du også finne ut hvordan du løser problemet.
  • Betalingen avvises av PayPal av sikkerhetsgrunner. PayPal bruker systemer for å gjenkjenne atferdsmønstre. Disse systemene brukes også av banken din og kredittkortselskapet ditt. Du kan prøve følgende:
  1. Gjennomfør betalingen med et annet kredittkort eller en annen bankkonto.
  2. Gjennomfør betalingen på et senere tidspunkt.
  3. Gjennomfør betalingen fra PC-en eller mobilen som du vanligvis bruker for å logge på. Er du tilkoblet WiFi? Når WiFi er slått av, bruker mobilen din mobilnettet med leverandørens IP-adresse. Når WiFi er slått på, bruker du IP-adressen til nettverket du er logget på.
  4. Legg til penger på PayPal-kontoen din.

Hvis du fortsatt ikke lykkes i å fullføre betalingen, ber vi deg kontakte PayPal med det samme.