iTunes-koder

Nedenfor ser du en oversikt over de vanligste feilmeldingene og den tilsvarende løsningen.

Koden er ugyldig

Hvorfor ser jeg denne meldingen?

Du har skrevet inn feil kode.

Hvordan løser jeg dette?

Kopier og lim inn iTunes-koden som vi sendte deg for å unngå skrivefeil, og prøv å løse inn koden på nytt.

Instruksjoner

Trykk på App Store på iPhone, iPad eller iPod Touch.
Trykk på I dag, og trykk deretter på Apple ID-ikonet ditt. Trykk på Løs inn.
Logg inn med Apple ID-en din. Hvis du har et iTunes-gavekort eller musikkgavekort fra Apple, skriver du inn koden på 16 siffer som starter med X.
Hvis dette ikke fungerer, ber vi deg kontakte kundestøtten.

Denne koden er allerede løst inn.

Hvorfor ser jeg denne meldingen?

Du eller noen andre har allerede brukt denne koden.

Hvordan løser jeg dette?

Start enheten på nytt, og logg deretter inn igjen med Apple ID-en din. Hvis iTunes-kreditten ikke vises på kontoen din, ber vi deg kontakte Apple/iTunes.

Instruksjoner

På en Apple-enhet kan du se saldoen din i iTunes Store-appen eller App Store-appen.
Du må være tilkoblet Apple-/iTunes-kontoen din for å kunne se saldoen.

Hvis du bruker PC eller Mac, må du først åpne iTunes. Hvis du ikke er innlogget, må du logge inn med Apple ID-en din. Klikk på iTunes Store.
Hvis du har tilgjengelig saldo, vises dette øverst i høyre hjørne av iTunes Store-vinduet.

Denne koden må løses inn i nettbutikken for [country].
Koden er fra et annet land eller en annen region.

Hvorfor ser jeg denne meldingen?

Gavekort fra App Store og iTunes og musikkgavekort fra Apple er spesifikke for landet eller regionen du befinner deg i.

Hvordan løser jeg dette?

Når du prøver å løse inn et gavekort fra App Store og iTunes eller et musikkgavekort fra Apple, må du sørge for at landet/regionen du kjøpte kortet i korresponderer med landet/regionen for kontoen din.
Du kan ikke løse inn kort hvis landet/regionen som tilhører kortet ikke er den samme som landet/regionen for kontoen din.

Et gavekort fra App Store og iTunes som er kjøpt på vår franske nettside kan f.eks. ikke løses inn på en iTunes Store i USA. Gavekortet er kun gyldig for en fransk iTunes-konto.
Du kan ikke endre land eller region mens du har et aktivt medlemskap.

Instruksjoner

Ønsker du å endre land/region for App Store-/iTunes-kontoen din? Klikk på lenken nedenfor for ytterligere instruksjoner:

https://support.apple.com/nb-no/HT201389