Hvordan aktiverer jeg Nintendo-koden min?

Nintendo Switch

Når du er i Nintendo eShop, velger du BRUK KODE eller FYLL PÅ KREDITT. Følg deretter instruksjonene på skjermen.

Nintendo 3DS

Når du er i Nintendo eShop, velger du BRUK KODE eller FYLL PÅ KREDITT. Følg deretter instruksjonene på skjermen.

Wii U

1. Gå til Wii U-startsiden og velg Nintendo eShop.
  2. Trykk på +-knappen på kontrollen din for å få tilgang til eShop-kreditten din.
  3. Velg «Nintendo eShop-kort» og oppgi koden.

Var denne artikkelen nyttig?

5 av 17 fant dette nyttig

Vi hjelper deg gjerne

Besøk Startselect Norway!

Du besøker for øyeblikket Startselect Norway.
Vi leverer kun produkter du bestiller på dette nettstedet i Norway.

Hvis du vil bestille produkter i United States kan du besøke https://startselect.com/us-en. Ja, la meg velge min region
Velg ditt land og ønsket språk:
  • België
  • Bulgaria
  • Croatia
  • Cyprus
  • Czech Republic
  • Denmark
  • Deutschland
  • España
  • Estonia
  • France
  • Greece
  • Hungary
  • Ireland
  • Italia
  • Latvia
  • Lithuania
  • Luxembourg
  • Malta
  • Nederland
  • Norway
  • Österreich
  • Poland
  • Portugal
  • Romania
  • Schweiz
  • Slovakia
  • Slovenia
  • Suomi
  • Sverige
  • United Kingdom
  • English
  • Français
  • Nederlands
  • English
  • Bulgarian
  • English
  • English
  • English
  • Czech
  • English
  • Danish
  • Deutsch
  • English
  • Español
  • English
  • English
  • Français
  • English
  • English
  • Greek
  • English
  • Hungarian
  • English
  • Italiano
  • English
  • English
  • English
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • English
  • Nederlands
  • English
  • English
  • Norwegian
  • English
  • Deutsch
  • English
  • Polish
  • Português
  • English
  • English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • English
  • English
  • Slovak
  • English
  • Slovenian
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Svenska
  • English
  • English
Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett Fortsett