Hvor mye koster Netflix?

Netflix tilbyr for øyeblikket 3 ulike abonnementer for å møte dine spesifikke behov. Det valgte abonnementet avgjør antallet personer som kan strømme innhold på Netflix samtidig, samt bildekvaliteten.

Du kan velge mellom følgende: standardoppløsning (SD), høy oppløsning (HD) eller ultrahøy oppløsning (Ultra HD).

Den første måneden er gratis med alle Netflix-abonnementer!

Du kan velge mellom abonnementene Basis, Standard og Premium.

Med et Basis-abonnement kan du se Netflix på én skjerm om gangen, og bildekvaliteten er kun tilgjengelig i SD (standard oppløsning).

Med et Standard-abonnement kan du se på 2 skjermer samtidig med HD-oppløsning (høy oppløsning).

Med et Premium-abonnement kan du se Netflix på opptil 4 skjermer på én gang i høy oppløsning (HD) eller ultrahøy oppløsning (Ultra HD)!

Alle de 3 abonnementene kan brukes til å se Netflix på PC / bærbar datamaskin, TV, telefon eller nettbrett.

Når du oppgraderer Netflix-kontoen din med et Netflix-gavekort, kan du bruke Netflix-saldoen til å betale for abonnementet ditt.

Hvis du ikke har tilstrekkelig med saldo på Netflix-kontoen din, avsluttes abonnementet automatisk.

Ved å fylle på saldoen på kontoen din med et gavekort trenger du ikke å lenke bankinformasjon eller andre betalingsmetoder til kontoen din.

Prisene på abonnementene er som følger:

Basis: 7,99 € per måned (den første måneden er gratis)

Standard: 10,99 € per måned (den første måneden er gratis)

Premium: 13,99 € per måned (den første måneden er gratis)

Du kan løse inn Netflix-gavekortet ditt her: www.netflix.com/redeem.