Feil e-postadresse

Har du ved et uhell oppgitt feil e-postadresse etter at du opprettet kontoen din?
Ingen problem! Du kan enkelt endre e-postadressen du har registrert for Startselect-kontoen din.

Logg på Startselect med kontoen din.

• Klikk på brukerikonet øverst i høyre hjørne for å gå til kontoen din.
  • Gå til «Kontoinformasjon» (1)
  • Endre e-postadressen din (2) og klikk på «Oppdater preferanser» nederst på siden (3)

• Følgende melding vises: «Ikke glem å bekrefte e-postadressen din ved å klikke på lenken i e-postbekreftelsen.»
  • Gå deretter til e-postinnboksen din og bekreft endringen i e-posten «Kontobekreftelse».

Enklere blir det ikke! E-postadressen tilknyttet Startselect-kontoen din er endret.