Feil e-postadresse oppgitt

Oppdaget du at du brukte feil e-postadresse etter at du gjennomførte bestillingen?

Ingen problem! Du kan enkelt endre e-postadressen du har oppgitt i Startselect-kontoen din.

• Logg på Startselect med kontoen din.
  • Klikk på «Brukerikonet» øverst i høyre hjørne for å gå til kontoen din.
  • Gå til Kontoinformasjon.
  • Endre e-postadressen din og klikk på «Oppdater preferanser» nederst på siden.
  • Følgende melding vises: «Ikke glem å bekrefte e-postadressen din ved å klikke på lenken i e-postbekreftelsen.»
  • Gå til e-postinnboksen din og bekreft endringen i «Kontobekreftelse»-e-posten.

Det var alt! E-postadressen for Startselect-kontoen din er nå endret.