Hoe activeer ik mijn product op Steam?

1.  Registreer een account

Ga naar Steampowered.com en klik op 'inloggen' rechtsboven. Klik daarna op 'registreren' in het midden van je scherm om je account te creëren.

2. Download Steam

Klik op de groene knop 'Steam installeren'. Installeer Steam en login met je account.

3. Klik in Steam bovenin je scherm op 'Activeer een product op Steam'

4. Open de bevestigingsmail die je hebt ontvangen van Startselect en kopieer de code in het 'Product Code' veld.

5. Bevestig de code en installeer het spel

6. Je kan je games bekijken door op 'Bibiliotheek' te klikken

7. Nadat de download voltooid is, kan je het spel starten!

Contact mogelijkheden
E-mail support.nl@startselect.com Morgenochtend pakken we het direct op
Whatsapp 0619380288 Maandag-vrijdag, 9:00-17:00

fullscreen-header-title