Miten aktivoin tuotteen Steamissa?

1. 1. Luo tili
    Mene osoitteeseen Steampowered.com ja napsauta oikeasta yläkulmasta kohtaa ”kirjaudu sisään”. Napsauta sitten Luo Steam-tili -painiketta luodaksesi tilin.

2. Lataa Steam
    Napsauta vihreää Asenna Steam -painiketta. Asenna Steam ja kirjaudu sisään tilillesi.

3. Napsauta ruudun ylälaidan pudotusvalikosta kohtaa Aktivoi tuote Steamissä.
    4. Avaa Startselectiltä lähetetty vahvistusviesti ja kopioi koodi Tuotetunnus-kohtaan.
    5. Vahvista koodi ja asenna peli.
    6. Voit tarkastella pelejäsi napsauttamalla kohtaa Kirjasto.
    7. Kun lataus on valmis, voit aloittaa pelin!

Tervetuloa peliverkkokauppaan Startselect Suomi!

Olet tällä hetkellä sivulla Startselect Suomi.
Voit tilata tuotteita sivulta Startselect Suomi jos olet kyseisessä maassa.

Jos haluat tehdä ostoksia maassa United States , ole hyvä ja mene sivustolle https://startselect.com/us-en. Kyllä, haluan valita alueen.
Valitse maa ja kieli:
  • België
  • Bulgaria
  • Croatia
  • Cyprus
  • Czech Republic
  • Denmark
  • Deutschland
  • España
  • Estonia
  • France
  • Greece
  • Hungary
  • Ireland
  • Italia
  • Latvia
  • Lithuania
  • Luxembourg
  • Malta
  • Nederland
  • Norway
  • Österreich
  • Poland
  • Portugal
  • Romania
  • Schweiz
  • Slovakia
  • Slovenia
  • Suomi
  • Sverige
  • United Kingdom
  • English
  • Français
  • Nederlands
  • English
  • English
  • English
  • English
  • English
  • Danish
  • Deutsch
  • English
  • Español
  • English
  • English
  • Français
  • English
  • English
  • English
  • English
  • Italiano
  • English
  • English
  • English
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • English
  • Nederlands
  • English
  • English
  • Norwegian
  • English
  • Deutsch
  • English
  • Polish
  • Português
  • English
  • English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • English
  • English
  • English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Svenska
  • English
  • English
On tärkeää, että valitset oikean maan sillä vain niin voimme tarjota oikeat tuotteet ja maksutavat. Varmista, että ostat tuotteen, joka on mahdollista lunastaa kohdemaassasi.
Lähetä tuote lahjaksi henkilölle nimeltä:
<% modals.sendAsGift.messageCharactersLeft() %> merkkiä jäljellä

Startselect-sovellus

ILMAINEN – saatavilla App Storesta ILMAINEN – saatavilla Google Playsta