iTunes-koder

Nedenfor ses en oversigt over de mest almindelige fejlmeddelelser og de dertil hørende løsninger.

Koden er ugyldig

Hvorfor vises denne meddelelse?

Koden er indtastet forkert..

Hvordan løses problemet?

Kopiér og indsæt den iTunes-kode som vi leverede, for at undgå skrivefejl, og prøv at indløse den igen.

Vejledning

Tryk på App Store på din iPhone, iPad eller iPod touch.
Tryk på I dag og tryk så på ikonet for dit Apple ID. Tryk på Indløs.
Log ind med dit Apple-ID. Hvis du har et iTunes-gavekort eller et Apple Music-gavekort, skal du indtaste den 16-cifrede kode som starter med x.
Hvis det stadig ikke virker, skal du kontakte support.

Denne kode er allerede indløst.

Hvorfor vises denne meddelelse?

Du eller en anden har allerede anvendt denne kode.

Hvordan løses problemet?

Genstart din konsol, og log ind igen med dit Apple-ID. Hvis din iTunes-kredit ikke vises på din konto, skal du kontakte Apple/iTunes.

Vejledning

On an Apple device, you can view your balance in the iTunes Store app or App Store app.
You will need to be connected to your Apple/iTunes account to be able to see your balance.

Hvis du bruger en pc eller Mac, skal du først åbne iTunes. Hvis du ikke er logget ind, skal du logge ind med dit Apple-ID. Klik på iTunes Store.
Hvis du har en saldo, vises den i øverste højre hjørne af iTunes Store-vinduet.

Denne kode skal indløses i butikken for [country].
Koden er til et andet land eller region.

Hvorfor vises denne meddelelse?

Gavekort til App Store og iTunes Gift Cards samt til Apple Music er specifikke for dit land eller din region.

Hvordan løses problemet?

Når du prøver at indløse et gavekort til App Store og iTunes Gift Card eller til Apple Music, skal du kontrollere, at det land eller den region, du har købt kortet til, stemmer overens med landet/regionen for din konto.
Du kan ikke indløse kort, hvis landet/regionen på kortet er det samme som landet/regionen for din konto.

For eksempel kan et gavekort til App Store og iTunes, købt på vores franske website, ikke indløses i en iTunes Store i USA. Det er kun gyldigt for en fransk iTunes-konto.
Du kan ikke ændre dit land eller din region, så længe du har et aktivt medlemskab.

Vejledning

Ønsker du at ændre land/region for din App Store/iTunes-konto? Klik på dette link for at se den komplette vejledning:

https://support.apple.com/en-us/HT201389

Hvis du stadig har problemer efter at have fulgt denne vejledning, skal du kontakte vores support.