Hjælp til Google Play

Har du brug for hjælp med en Google Play-kode, som du har købt? I denne artikel vil vi forklare alt, så du ved præcis, hvordan du bruger/aktiverer dette produkt i Google Play Store.

Denne artikel indeholder følgende oplysninger:

Indløsning af kode
  • Gå til Google Play-webstedet.
  • Indtast koden, og klik på Indløs.
  • Din kode er blevet indløst med succes.
Problemer med indløsningen
  • Kontroller, at du har indtastet koden korrekt, og undgå indtastningsfejl.
  • Prøver du at indløse koden via et WiFi-netværk? Så skift til dit mobilnetværk ved at slukke for dit WiFi og prøv igen. Dette gælder naturligvis også den anden vej rundt (dvs. skift fra mobilnetværk til WiFi).
  • Deaktivere enhver VPN-forbindelse.
  • Sørg for, at landet for den købte Google Play-kode svarer til det land, hvor din Google Play-konto er oprettet:
    • Tjek landet på din Google Play-konto via denne side:
      • Klik på Indstillinger.
      • Under Betalingsprofil kan du se det land, der er angivet under Land/region (f.eks: Storbritannien (UK)).
  • Sørg for, at landet under Land/region svarer til det land, der er angivet i din Google Play-kode. Hvis dette ikke stemmer overens, er det ikke muligt at indløse din kode.
  • Hvis landet allerede passer, skal du opdatere dit Navn under Navn og adresse (du kan udfylde præcis det samme her, pointen er blot, at du kan gemme din konto igen. Dette får Google Play til at opdatere din konto). Klik derefter på Gem.
  • Hvis du får en meddelelse under indløsningen om, at koden ikke kan bruges i et bestemt land, skal du prøve at indløse koden via en anden platform (smartphone, tablet, bærbar computer, pc osv.).
Google beder om flere oplysninger, når du indløser en kode
I nogle tilfælde vil Google bede dig om at give yderligere oplysninger, når du indløser din kode. Dette har at gøre med en ændring i sikkerhedsprotokollen for Google Play, som vi desværre ikke har nogen indflydelse på. Du skal følge trinene i fejlmeddelelsen, når du har forsøgt at indløse koden. Hvis du ikke gør dette, vil Google Play ikke tillade dig at bruge koden/koderne.

Hvis du ikke ønsker at samarbejde med dette, hvis du ikke har modtaget et svar fra dem inden for 2 dage, eller hvis din anmodning afvises af dem, kan du selv annullere din ordre via denne side. I dette tilfælde skal du huske på, at problemet med Google Play ikke er blevet løst.

Fejlmeddelelser / fejlkoder
For alle dine spørgsmål om fejlmeddelelser/fejlkoder beder vi dig venligst se denne Google Play-side. Vi vil gerne informere dig om, at vi under ingen omstændigheder kan tilbyde dig hjælp til at finde ud af betydningen af visse fejlmeddelelser/fejlkoder.

Får du en fejlmeddelelse om, at din kode allerede er blevet brugt? Så snart vi har modtaget betalingen, bliver din kode aktiveret (= gjort brugbar) og leveret med det samme. Dette gør det teknisk umuligt, at din kode allerede er brugt, før du har modtaget den. Denne fejl er sandsynligvis et teknisk problem, der er opstået, da du indløste koden første gang. Nedenstående trin kan nogle gange hjælpe med at løse problemet.
  • Sørg for, at du har indløst koden på den rigtige konto (f.eks. hvis du har indløst koden på konto A, mens du er logget ind med konto B).
  • Tjek transaktionshistorikken for den konto, hvor du har indløst koden.
  • Genstart enheden, og log ind igen. Dette sikrer, at din kredit er opdateret.
Er problemet ikke løst efter dette? Så kontakt venligst udgiveren.