Bestilling ikke modtaget

Dine bestillinger er ikke altid tilgængelige via din Startselect-konto.

For at tilgå din bestilling skal du først have en aktiveret konto.
Du kan ikke tilgå din købshistorik, hvis du har en gæstekonto.

For at oprette eller tilgå din konto skal du klikke på "log ind" øverst til højre på vores hjemmeside.
Du kan enten logge ind med dit brugernavn og din adgangskode, hvis du har en konto, eller oprette en konto ved at klikke på fanen "Opret konto".

Når du er logget ind, kan du se din bestillingshistorik (se nedenfor).

Når bestillingen er afgivet, vises "Gennemført" ud for bestillingen.
Klik på dit ordrenummer (Order-ID) for at tilgå din bestilling.

Din kode vises under produktoplysninger.
Når du klikker på koden, bliver den automatisk kopieret til din udklipsholder.
Når du klikker på "Indløs kode", går du til siden for den platform, hvor dit produkt kan aktiveres (for eksempel Steam eller Xbox eller PlayStation).