Startselect app

Heb jij de Startselect app al gedownload op je smartphone? Met de app van Startselect koop je gemakkelijk games, giftcards en game-tegoed. Stap over naar de app en profiteer van exclusieve deals en een groot productaanbod. Wist je dat je via onze app PlayStation Network Cards kunt bestellen vanaf €5? In dit artikel lees je alle voordelen van het gebruik van onze app.
IOS AppAndroid App

Dit artikel bevat de volgende informatie:

Wat is de Startselect app?
De Startselect app is een gratis applicatie voor je mobiele telefoon of tablet. De app is geschikt voor zowel iOS- als Android-apparaten en beschikbaar in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Waarom overstappen naar de Startselect app?
  • Je favoriete producten met één tap opnieuw bestellen.
  • Als eerste op de hoogte van exclusieve aanbiedingen.
  • Krijg je code direct op je scherm en per e-mail.
  • Exclusieve producten, zoals de PSN en Google Play €5 Card.
  • Altijd veilig ingelogd: nóg sneller bestellen!
Wat is het verschil tussen bestellen via de website en via de Startselect app?
Het grote verschil is dat bestellen via de app nóg sneller gaat. Je hebt direct toegang tot jouw favoriete producten en je blijft altijd veilig ingelogd. Zoals je van ons gewend bent krijg je ook na een app-bestelling direct je digitale code. Deze code kun je vervolgens direct inwisselen.

Hoe download ik de Startselect app?
De Startselect app downloaden doe je in een handomdraai via de App Store of de Google Play Store.